~Under My Umbrella~

By: julie yahaya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 19-May-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark





Friday, 31-Oct-2008 01:28 Email | Share | | Bookmark
Lunch @ The Coast

Mari menggedikkn diri..hehehe..





Thursday, 30-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Opis Raya

A picture tells a thousand words.

Ni sume gmbr2 org opis aku. Dh lama x apdet fp ni jd xde idea lak..

Enjoy the pics...













Saturday, 25-Oct-2008 05:55 Email | Share | | Bookmark
Coti2 Melesha @ Awana Kijal

Akhirnya dpt gak aku mengapdet fp setelah seminggu blk dr awana..boss ada ma, ssh sket la nk apdet2 gmbr sume, ini ari boss sy sdh kuar p miting kt Shell..yahuuu..hehe

Ok, spt yg dijanjikan, ni antara gmbr2 yg diambil time p kt awana, sori la x dpt amik byk gmbr sgt, ngan anak lg, leceh sket la..so enjoy the pics...sape2 yg tingin nk p, p la..ok la not bad tpt dia, tp aku rekemen stay kt hotel rather than staying at the apmt. sbb jauh sket nk jln ke swimming pool n beach, which takes abt 3-4 mins (kalo jln cam aku), 5-10 mins (kalo jln cam nk bersanding)..kt area hotel ada byk facilities i.e. pool table, jacuzzi (which we only discover on our last day there, what a shame..), etc.

We had plenty of seafood, tp gmbrnyer x sempat diambil (due to kena dokong aqif la kn), which is blh tahan murah gak la reganyer.. 8 adults + 1 org kecil = RM142, murah tak? 2nd nite there kitorang g mkn stuffed crab, chilli prawn kt bdr kemaman..chilli prawn tu mmg sedap tp xleh celen yg aku mkn kt kuala kedah tu..stuffed crabs kt cherating are much better..



Aqif awal2 lg dh bgn, bila dh siap2kn bj dia sume, dia tido blk la..dr nk bertolak kul 9, jdnyer bertolak kul 11..(baju ni Aunty Yul bg, thanx Mama Kyra)



Aqif ngan atuk. Dh siap dh time ni, tgh tggu makcik2 dia lak siap. Atuk ckp Aqif cam nk p tadika, siap ngan kasut2 sekali.



Mamalong, Ayahlong, Abg Aedam n Alvena



Aqif ngan Umi



Aqif ngan Ateh n Maklong Mamas



View from our room. Jauh gak la nk berjalan ke swimming pool n beach..dlm 3-4 mins..korang nmpk mamat yg pakai cap biru tgh men golf tu? lawak siot cara dia swing the golf club, aku ngan misai dok bantai gelakkn dia..



Aqif dikelilingi anak2 dara - alang, ateh, maklong mamas n aunty dyja.



Aqif n babah. Rimas bdk tu kena kepit ngan babah dia.



Family potrait..(nmpk dabel cin aku dak? sila ignore ye)



Bercanda di pasiran pantai..hehe..aqif memula kemain syok lg terlompat2 atas pasir tu, sekali bila kena air tu kt kaki dia, dh cemas dh..hahaha..apada..



Babah yg poyo ngan cermin mata itam dia..muahahahahaha



Kitorang kongker pool kt belah sini...hehe..(kalo nmpk bebed aqif sila abaikan)





Aksi2 Aqif berenang atas katil..hehe



Umi menjoinkan diri berenang ngan aqif smbl amik gmbr ala2 ayu..



Nk blk dh..babai Awana



Kedua2 org bdk kecik keletihan after the long drive home..




Thursday, 23-Oct-2008 05:41 Email | Share | | Bookmark
Awana Kijal..here we come!!



Yes!! It's Thursday and 1 more day to go. I am so looking forward for this trip. Pas kawen last sekali coti2 Melesha pn g melaka wif my sisters when I was 6 mths preggy (and back to Penang if you consider that a holiday ). And then to Langkawi for our honeymoon and that's about it. Time bujang mmg me, myself n I rajin jln2 ngan maprens, n we have the same interest which is fud! Dh kawen ni x sekali pn dpt mkn kt Chillis (ooh..i lurve the mashed potato so much) ..

Let's list down what food I missed the most after kawen ni..

1. Chilli's Monterey Chicken


2. TGIF Fried Calamari


3. Genki Sushi


Did the pics makes u salivating?

Dh jd topic makan lak ek?

If only la mkn byk mana pn leh menten cam gini -



as opposed to this -




All those pics buat aku lupa nk type apa dh, anyway will update pas blk dr sana ek...




AWANA KIJAL...TUNGGU AKU DATANG!!!!!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net